Aktív témák
-
Ez engem is érdekelne, mert elvileg a suliban volt 3 feladat ami csapatmunkát igényelt és az lett volna célja, hogy megtapasztaljuk, milyen is az igazi csapatmunka. Gyakorlatilag, én dolgoztam, mindent meg csináltam egyedül (2-3 fős csapatok), természetesen valahogy elfelejtettem a többiekkel megosztani a cuccost, miután a 4 hónap alatt 1-szer ültünk össze megdumálni a dolgot még az elején, utánna meg csak annyit kérdezgettek, hogy hogy állok, illetve nem és kérdezték, hogy miben segítsenek. Az én feladatommal végeztem kb 2 hét alatt, ezt oda is adtam nekik, és miután láttam hogy ők sz*rnak a saját feladataikra, én meg nem akartam 1-est kapni, megcsináltma az egészet és beadtam.
-
Én először egy amatőr kis fórumot írtam, mivel ez a suliba beadandó volt, természetesen készül a tovább fejlesztés is. Jelenleg a barátnőm weblapján dolgozok, ingatlanreferensként szüksége van rá, hogy lehessen az adatbázisában keresgélni.
Amiket tervbe vettem, természetesen a saját weblapom újraszerkesztése, üzenőfal irása és egy teljes portál elkészítése, amikhez lassan hozzá kellene fogni. A cél, hogy a diplomaosztóig (június) ezeket elkészívte legyen egy biztos gyakorlatom, PHP+MYSQL használatáról, munkahelyválasztásnál jől jöhet alapon.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest