Aktív témák

• S.P.Q.R.

csendes tag

válasz Akcept #20 üzenetére

A több féle verzióra visszatérve én ha nincs megkötés vagy frissithető a rendszer(rendszergazda megteszi stb...) akkor a legfrissebbet használom, ezzel is terjesztem az újabb PHP verziókat(5.2.4 rulz :DD )
    Mondjuk most tezsem össze az adatbeviteli felületem,, már megy is az excel->mssql2005 a saját magam irt programommal, és itt felvetődött bennem egy kérdés.
    Vonatkoztassunk kicsit el PHP-től, javatól c# stb.... konkrét programnyelvektől azon gondolkodtam hogy milyen jó lenne online szótáramnak egy offline verziót csinálni.(és jól eladni azt is :DDD ) Ehhez eggyetlen nagy akadály van jobban mondva kettő, bár megoldás biztos van:)
    1. Az adatbázisnak valahogy fel kellene kerülni az adott gépre.... ez már önmagában is érdekes, és nem biztos hogy kedves user akar valamit telepitgetni és nem biztos hogy van rá jogosultsága.(ergo semmiféle telepitgetés nem jöhet szóba)
    2. Nem midnenki ugyanolyan os-t használ szal még erre sem eleht épiteni:D
    Szal nehezebb problem de megoldható, láttam már rá példát, nem tudom kinek milyen tapasztalata van ezzel.?:) Mik a buktatók, mik a segitségek?
    Választ köszi :R

Aktív témák