- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
gondoltam,hogy nem olyan egyszerü,de reménykedtem benne,hogy már van valami hasonló kész folyamat ilyenre, mivel elég sok helyen jól jönne ha egy weblapon lévő katalógust vagy árlistát szerkeszthető formátumban egy táblázatba le kéne menteni.
-
repvez
addikt
ja azt elfelejtettem írni,hogy fingom sincs semmilyen programozáshoz, ezért is nem tudtam,hogy hol kérdezzem meg, így sajnos amit mondtatok se mond sokat nekem ez a dom meg parsolás.
Tehát az biztos hogy nem tudnám én megcsinálni magamtól a dolgot hacsak nincs valami szájbarágós útmutató,hogy hogyan is kell ez megoldani. -
repvez
addikt
lehet hogy nem jó topicban érdeklődök,de azt meglehet valahogy oldani,hogy egy weblapról kinyerni adatokat excel formátumban?
Lehetőleg olyan ami nem kell hogy módosítson az eredeti weblapon semmi beavatkozást
A tipmix oldaláról akarom leszedni az adatokat, hogy tudjam szűrni az adatokat
Új hozzászólás Aktív témák
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest