- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
lalimano #6792 üzenetére
Hali!
Én a dynamicdrive-os cucc helyett egy sokkal szebbet és egyszerűbbet ajánlanék: a jQuery load() függvényét, itt találsz rá nagyon jó doksit és példát is: [.load()]
A dynamicdrive-os kód szerintem eléggé összegányolt/-tákolt, a jQuery-s kód pedig sokkal flexibilisebb, ráadásul kisebb és áttekinthetőbb kódot is eredményez szerintem.Ingyenes oldalnak Speeedfire kolléga korábban ezt javasolta: [link]
Állítólag ez fasza, ingyenes, gyors, nincs reklámcsík. Én még nem próbáltam, de biztos nem rossz.
Szerk.: bocs, most látom, a regisztráció úgy látszik, most leállt.Akkor csak olyat tudok, aminél domaint azért kell regisztrálni (az nem ingyenes, de nagyon kevésbe kerül, kábé egy havi üveg sör ára
): newhosting.hu .
Mondjuk itt ne várj túl nagy előzékenységet az ügyfélszolgálatosok részéről (tapasztalat)...
Biztos valaki tud ajánlani más ingyenes, reklámcsíkmentes oldalt is.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
lalimano #6788 üzenetére
Ha azt szeretnéd, hogy ne töltődjön újra az oldal, és a cím is változzon, mindenképpen AJAX-ot kell választanod. AJAX esetén is úgy oldható meg az, hogy a cím változzon, hogy hashmarkot (kettőskereszt - #) pakolsz a címek végére. Hogy a hashmarkkal ellátott címek Google által is indexelhetők legyenek, általában úgy szokták megoldani, hogy a hashmark után még kerül egy felkiáltójel is (#!), és utána következik a cím. Példa: http://oldalad.hu/valami.php#!/masikvalami.php
Erről itt található egy Google-cikk: [link].
Ha megfigyeled, Facebooknál is sokszor ezt a módszert alkalmazzák: a cím végére esetenként kerül egy #! jel, majd a megfelelő cím, és AJAX-szal töltődik be az új tartalom. (Nem mindig csapódik hozzá ez a fajta cím, de sűrűn.)Itt is van egy lehetséges megoldása a problémának: [link]. (Egyébként leegyszerűsített megoldás, mert így a háttérben a teljes tartalom újratöltődik, és csak a megfelelő részt kivéve csapja hozzá a főtartalomhoz.)
Ahogy elnézem, Te iframe-ekkel oldod meg, az úgy elég melós, nem is egy szép megoldás.
Ha még nincs nagy tapasztalatod a webfejlesztésben, javaslom, hogy az AJAX-os megoldást egyelőre még ne próbálgasd, mert nem egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Android játékok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest