- E-book olvasók
- Hobby elektronika
- Erősítő, hangfalak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalimano
tag
válasz
Sk8erPeter #6789 üzenetére
Végülis egy köztes megoldást választottam: [ezt] a példát alakítottam át, gy a letöltések menü például a http://viktorka.site50.net/index.html?countrytabs=3 linken érhető el, és ha lápegetek a meüben, akkor nem tölti újra a menüt.
Egyébként a 2. fül (Tab2) AJAX-szal töltené be az oldalt, de amikor letöltöttem azt a példa Ajax menüs cuccot, és nem változtattam rajta semmit, akkor sem működött (Viszont érdekes, hogy ha google-fordítón keresztül böngészem az oldalt, akkor gond nélkül betölti AJAx-szal a 2. fület). Na mindegy akkor nem is foglalkozok az Ajax-szal, jó nekem az iframes megoldás is, mint a downloads menünél.
Így viszont egyetlen kérdésem maradt: Tudnál ajánlani valami ingyenes oldalt, ami reklámmentes? Az iframes megoldásaim miatt tetszett nekem a 000webhost.com, viszont nagyon lassú. Most föltöltöttem ATW-re is ugyanazt az oldalt, mint ami 000webhoston van. Sokkal gyorsabb, viszont ha minden oldal tetejére odateszi azt a reklámot, akkor az iframes megoldás elég hülyén fog kinézni
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
- Tea
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Erősítő, hangfalak
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Google Pixel topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest