- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalimano
tag
válasz
Sk8erPeter #6789 üzenetére
Végülis egy köztes megoldást választottam: [ezt] a példát alakítottam át, gy a letöltések menü például a http://viktorka.site50.net/index.html?countrytabs=3 linken érhető el, és ha lápegetek a meüben, akkor nem tölti újra a menüt.
Egyébként a 2. fül (Tab2) AJAX-szal töltené be az oldalt, de amikor letöltöttem azt a példa Ajax menüs cuccot, és nem változtattam rajta semmit, akkor sem működött (Viszont érdekes, hogy ha google-fordítón keresztül böngészem az oldalt, akkor gond nélkül betölti AJAx-szal a 2. fület). Na mindegy akkor nem is foglalkozok az Ajax-szal, jó nekem az iframes megoldás is, mint a downloads menünél.
Így viszont egyetlen kérdésem maradt: Tudnál ajánlani valami ingyenes oldalt, ami reklámmentes? Az iframes megoldásaim miatt tetszett nekem a 000webhost.com, viszont nagyon lassú. Most föltöltöttem ATW-re is ugyanazt az oldalt, mint ami 000webhoston van. Sokkal gyorsabb, viszont ha minden oldal tetejére odateszi azt a reklámot, akkor az iframes megoldás elég hülyén fog kinézni
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest