Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Most kezdőként komolyan webáruház fejlesztésével akarsz kezdeni? Szerintem tegyél le róla. Nem azért, mert képtelen lennél megcsinálni, hanem mert olyan szinten komplex, és elképesztő időelkúró tevékenység, de legfőképp azért, mert nagyon jó webshopmotorok vannak készen, amiket folyamatosan foltozgatnak az esetleges felfedezett biztonsági vagy egyéb hibák miatt. Így egyre nehezebb feltörni és megborítani őket.
Ha PHP-t szeretnél tanulni, ne webshoppal kezdd, hanem előbb tanulgasd meg, hogy kell formokat validálni, feldolgozni, adatbázisba tölteni az adatait, onnan lekérni a feltöltött adatokat, aztán jöhetnek a komplikáltabb dolgok is.
Persze ahogy érzed, de én a helyedben tuti, hogy a meglévő igen széles ingyenes webshop-kínálat ismeretében NEM épp webshop kódolásával cseszném el az időt.
De ez igaz szerintem haladókra is, ha nem muszáj, akkor nem elejétől kezdve kellene megírni egy webshopmotort, hanem inkább továbbfejleszteni egy meglévőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- iPad Smart Keyboard
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi