- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mini-ITX
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"A nyelvek kezelését egy nyelvkezelő osztállyal oldom meg, amely a konstruktorában betölti a rendszerben található összes nyelvet."
És ez hogyan történik? Nem úgyszintén adatbázisból való lekérdezés segítségével? Mivel most nem arról az esetről beszélünk, hogy fájlban tárolod ezeket az elemeket, ezért máshogy nem tudom elképzelni ennek a megvalósítását, mint ugyanúgy adatbázisból való lekéréssel - de szólj, ha valami más módszer van rá... -, ebben az esetben meg nem nagyon értem, miért lenne "rosszabb" egy joinolás.
Mondjuk C-ben esetleg valami struktúrában tárolnám el pointerekkel és egyéb mókák segítségével az egyszer már megkapott adatokat, rendezve, és ahhoz nyúlkálnék, de itt egyelőre nem tudom elképzelni a megfelelő megoldást, ha az nem lekérdezés.
Ismét csak azért kérdezem, mert ennek a gyakorlati megvalósítására még elég kevés példát láttam osztályokkal (mondom, az OOP-t még csak most fogom tanulni), nem azért, mert "nem tanították az iskolában"...Amiket még írtál, nagyon jó és megfontolandó. Már ebből is látszik, mire jó az OOP-szemlélet.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest