- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"A nyelvek kezelését egy nyelvkezelő osztállyal oldom meg, amely a konstruktorában betölti a rendszerben található összes nyelvet."
És ez hogyan történik? Nem úgyszintén adatbázisból való lekérdezés segítségével? Mivel most nem arról az esetről beszélünk, hogy fájlban tárolod ezeket az elemeket, ezért máshogy nem tudom elképzelni ennek a megvalósítását, mint ugyanúgy adatbázisból való lekéréssel - de szólj, ha valami más módszer van rá... -, ebben az esetben meg nem nagyon értem, miért lenne "rosszabb" egy joinolás.
Mondjuk C-ben esetleg valami struktúrában tárolnám el pointerekkel és egyéb mókák segítségével az egyszer már megkapott adatokat, rendezve, és ahhoz nyúlkálnék, de itt egyelőre nem tudom elképzelni a megfelelő megoldást, ha az nem lekérdezés.
Ismét csak azért kérdezem, mert ennek a gyakorlati megvalósítására még elég kevés példát láttam osztályokkal (mondom, az OOP-t még csak most fogom tanulni), nem azért, mert "nem tanították az iskolában"...Amiket még írtál, nagyon jó és megfontolandó. Már ebből is látszik, mire jó az OOP-szemlélet.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debian GNU/Linux
- BestBuy topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Apple MacBook Air M2 256GB
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest