Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- ASUS ROG Ally
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamajoe
tag
Nem azért akartam felvenni valakit MSN-re, hogy a mentorom legyen, hanem, hogy 1-2 naponta ha elakadok akkor 2 percet szánjon rám, hogy meg tudja válaszolni a kérdésem.
Bocs, ha a class nem az aminek írtam, valahogy nem érzem a fontosságát annak, hogy a classt a saját fejemben parancsnak vagy kulcsszónak írom le
Nekem class és kész. Nem tanítani készülök, és egyelőre nem memorizálni akarom a dolgokat hanem megérteni. Könyvekből tanulok, és a könyvekben bármikor vissza tudok lapozni ha nem emlékszem valamire. Mindenesetre ennyiből, amit írtál, már sokkal tisztább az egész.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest