Legfrissebb anyagok
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamajoe
tag
Nem azért akartam felvenni valakit MSN-re, hogy a mentorom legyen, hanem, hogy 1-2 naponta ha elakadok akkor 2 percet szánjon rám, hogy meg tudja válaszolni a kérdésem.
Bocs, ha a class nem az aminek írtam, valahogy nem érzem a fontosságát annak, hogy a classt a saját fejemben parancsnak vagy kulcsszónak írom le
Nekem class és kész. Nem tanítani készülök, és egyelőre nem memorizálni akarom a dolgokat hanem megérteni. Könyvekből tanulok, és a könyvekben bármikor vissza tudok lapozni ha nem emlékszem valamire. Mindenesetre ennyiből, amit írtál, már sokkal tisztább az egész.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- HP notebook topic
- Villanyszerelés
- Arc Raiders
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest