Hirdetés
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
8nemesis8 #3395 üzenetére
Egyelőre én is csak md5-tel titkosítottam a jelszavakat, mert én is ezzel kezdtem, azóta nem is változtattam meg. De most komolyan, ki a t×köm akarná pont az én oldalamat feltörni?
Egy kutyatenyésztő oldalnak csináltam admin felületet. Azért tudtommal annyira nem egyszerű az md5-öt se feltörni...
Sőt:
"Az MD5 ellenőrző számok az angol ábc betűiből (26) és számokból (10) állnak. Ez ugye 32 felvehető érték, 32 karakternél (32 karakteresek az MD5 ellenőrző számok). Tehát összesen 3632 [kb. 1,46 * 1048] lehetséges MD5 ellenőrző szám van."
Biztos pont az én oldalamnál fogják eltalálni az egyik lehetséges számot...Szvsz nem kell olyan nagyon parázni az md5-titkosításnál, csak akkor, ha már sok-sok felhasználó jelszavát tárolod. Én összesen kettőét.
Szerk.: ja, és ez volt a forrás az idézethez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő