Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pelyib
tag
válasz
#68216320 #21171 üzenetére
PHPStormnak van egy EAP (early access program) nevu valtozata, ami ingyenes. Amikor lejar, torlod, letoltod az ujat, telepites, folytatod ahol felbeszakadt.
VS Code is egesz hasznalhato, kell par plugin (opcionalisan az Intelephense pluszban). En a devcontainer megoldasat nagyon kedvelem.
Onsanyargatoknak meg termeszetesen VIM, en az utobbi fel evben a NeoVim-t hasznalom, nem egy PHPStorm de nekem bejon. Termeszetesen ennek a setupolasahoz egy elet is keves
-
Bzozoo
tag
válasz
Én a helyedben valami nagyon könnyű framework-el kezdenék, főleg, ha a backend és API megvalósításról van szó, mint a Slim4 https://www.slimframework.com/
-
coco2
őstag
válasz
A válasz attól is függ, mennyire szeretnéd megérteni azt, amit csinálsz? Ha csak legyen kész, használj bármit, amire copy / paste-elhető példákat találsz. Összehajigálsz mindent tech stack-be, és reméled, hogy soha semmi nem lesz hibás későbbi verziókban, nem fognak összeakadni a dolgok és társai
Ha meg alapokat tanulni szeretnél, maga a php már egy framework, afölött nincsen szükséged másikra. Ami kell, osztályok formájában megírod te, és lesz talán egy kicsi rálátásod arra, néhány FW-ben miért úgy vannak a dolgok, ahogy, illetve felis mered majd már ránézésre a feature-ök alapján, ha némelyik eszköz egy összehajigált vacak. A csapásirány árnyoldala, hogy temérdek sok időt fogsz elhasználni tanulásra, ami közvetlenül nem hasznos. Ha türelmed nincs - sok türelmed - inkább az első opciódat válaszd.
-
nevemfel
senior tag
-
miroon
aktív tag
válasz
Szia!
IDE-nek phphoz én a PhpStorm-ot mondanám
Vannak külön laravel helper, symfony helper stb bővítmények amikkel még tovább lehet okosítani.
A framework elég sok mindentől függ szerintem, én laravel párti vagyok.. de ha nagyjából ismered a laravelt akkor egy symfonys projekt se fog rajtad kifogni - és ez szerintem fordítva is igaz.
Laravelnek szerintem az egyik nagy előnye,hogy baromira jól dokumentált.
Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Marvel Snap
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest