Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
miroon
aktív tag
válasz
üzenetére
Szia!
IDE-nek phphoz én a PhpStorm-ot mondanám
Vannak külön laravel helper, symfony helper stb bővítmények amikkel még tovább lehet okosítani.A framework elég sok mindentől függ szerintem, én laravel párti vagyok.. de ha nagyjából ismered a laravelt akkor egy symfonys projekt se fog rajtad kifogni - és ez szerintem fordítva is igaz.
Laravelnek szerintem az egyik nagy előnye,hogy baromira jól dokumentált.
-
miroon
aktív tag
válasz
Atos23
üzenetére
Amit Mike írt előttem, kb az a megoldás. Egy form-ba tedd az összes inputot, mert így csak a legelső formot küldi el.
<form name="form" action="" method="POST"><input type="text" name="adid" id="adid" value="id"><input type='text' name="adfajta" id="adfajta" value="Fajta"><input type='text' name="adhelyszin" id="adhelyszin" value="Helyszin"></form>De biztos, hogy az id-t is a form-ról akarod bevinni? Nem lehet egy auto increment id?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vannak külön laravel helper, symfony helper stb bővítmények amikkel még tovább lehet okosítani.