- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyaralás előtti hardverszemle
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
Orionk #17147 üzenetére
Szia,
Ahogy Sspot kolléga írta, Drupal és WordPress fronton megérné szétnézni. Utóbbi valamivel népszerűbb, rengeteg sablon van hozzá, biztos találsz olyat ami neked megfelelő. Ezeknek nagy része ingyenes, olcsó, kevésbé olcsó.
Ezek szerintem megfelelnek az elvárásaidnak, egy viszonylag átlátható felületen tudod szerkeszteni az oldalad struktúráját, tartalmát.
-
honda 1993
senior tag
válasz
Orionk #17147 üzenetére
Szia.
Ez nyugodtan mehetett volna a weboldalkeszites topikba.
Egyebkent te egy kesz weboldalt szeretnel, ami raadasul responzive. Ez idaig rendben is van, de ez a mondat egy picit erdekes. "Csak alap szinten értek a weboldalkészítéshez. Tudom, hogy ez nem határolja be, hogy mit tudok és mit nem, de hogy mondjam másképp...kicsit értek hozzá..."
"Épp ezért, mivel nem tudnám leprogramozni teljesen az oldalt"
Ebben az esetben 2 lehetseges variacio kozul tudsz valasztani.
1. Megtanulod
2. fizetsz erte valakinek, aki ert hozza."Tudnátok ajánlani valamit ? köszi szépen."
Ha ugy erted hogy egy ingyenes sablonnal szeretned megvalositani, akkor azt kell hogy mondjam, ilyen szerintem nem igazan letezik.
Ezekben az ingyenes ( vagy akar a fizetos) sablonokban amiket le lehet tolteni, altalaban elegge korlatoltak a lehetosegeid ha modositani szeretned az oldal kinezetet.( bar a menu modositasa nem lehet problema)Viszont szerintem kizart hogy egy hasznalatra kesz es minden kriteriumnak megfelelo RESPONZIVE oldalt le lehessen tolteni valahonnan es utana csak fel kelljen tolteni a tartalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Lexus, Toyota topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Nyaralás előtti hardverszemle
- OLED TV topic
- Vírusirtó topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest