Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
válasz
Orionk #17147 üzenetére
Szia.
Ez nyugodtan mehetett volna a weboldalkeszites topikba.
Egyebkent te egy kesz weboldalt szeretnel, ami raadasul responzive. Ez idaig rendben is van, de ez a mondat egy picit erdekes. "Csak alap szinten értek a weboldalkészítéshez. Tudom, hogy ez nem határolja be, hogy mit tudok és mit nem, de hogy mondjam másképp...kicsit értek hozzá..."
"Épp ezért, mivel nem tudnám leprogramozni teljesen az oldalt"
Ebben az esetben 2 lehetseges variacio kozul tudsz valasztani.
1. Megtanulod
2. fizetsz erte valakinek, aki ert hozza."Tudnátok ajánlani valamit ? köszi szépen."
Ha ugy erted hogy egy ingyenes sablonnal szeretned megvalositani, akkor azt kell hogy mondjam, ilyen szerintem nem igazan letezik.
Ezekben az ingyenes ( vagy akar a fizetos) sablonokban amiket le lehet tolteni, altalaban elegge korlatoltak a lehetosegeid ha modositani szeretned az oldal kinezetet.( bar a menu modositasa nem lehet problema)Viszont szerintem kizart hogy egy hasznalatra kesz es minden kriteriumnak megfelelo RESPONZIVE oldalt le lehessen tolteni valahonnan es utana csak fel kelljen tolteni a tartalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest