Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- Melyik tápegységet vegyem?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikus
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem.. Nem vettem sértésnek, egyáltalán nem is vettem le, legfőképpen nem érzékenyültem el..
igazából maximum csak egy afféle "kioktatásnak", ".... miért csinálod azt, az hülyeség, másik rész elavult, az nem megy, azt nem úgy kell csinálni, kevered a hetet a hóval... stb... " nekem inkább ez jött le. és nem a lényegi segítség vagy jó tanács. Lehet nem vagyok egyértelmű, sőt ebben a webes világban meg aztán amennyi lehetőség, annyi út.... ez leginkább nyilván abból adódik, hogy NEM tanultam ezt a dolgot, nem értek hozzá, csak saját erőből, utánaolvasgatásokból és néhány ember segítségéből tudok valamit "előhozni" a kis agyacskámból...
Ezért is nehéz elmagyarázni mit is akarok..
Sajnos nagyon sok helyen, sok ember hajlamos elfelejteni, hogy nem csak "tanult" emberek (értem itt a szakmai részét) szeretnének valamit összehozni saját erőből, maguknak egy kis dolgot összerakni. És vagy a nemsegítség megy vagy a "mitkereselitt" érzés. És falakba ütközik az ember.. Nyilván azt is tudom, hogy egy magamfajta amatőrnek nehéz "segíteni" egyáltalán bármi olyat is elmagyarázni, amihez gőze nincs.. Tehát innentől fogva már alap, hogy megvan csavarva a történet. Szóval igen... nehéz ügy mindkét fél része. Én vagyok itt az amatőr..
Dehát ez már szerintem lejött abból is, hogy már annak örültem, mint a hülyegyerek, hogy megtudtam oldani, még ha csak egy kis "rámutatással" is, wis kolléga segítségével, hogy azt a hülye szöveget ne kínaiként fordítsa, hanem normál, ékezetes betűkkel...
"validálás" "session"... ésatöbbi... most még ez is kínai..
de majd ez után is megpróbálok valami keresni, aztán lesz valami....
angolból nem vagyok toppon, de kitudom matekolni, mit-merre találok, hogyan álljak hozzá, szerencsére. Sok esetben külföldi fórumokon több infóra találok, mint magyaron, csak itt legalább próbálom elmagyarázni, ha már nem jutok tovább..

Az elavultságról ... lehet elavult.. én talán mondhatom arról, hogy tudok már 1-2 dolgot. Mondasz egy újabb-szebb szöveget..
hát akkor megint csak megy majd az utánajárás. Ami azért nem egyszerű, mert amit te megemlítesz, azt nekem igen körbe kell járnom, hogy tudjam miről is beszélsz...
arról tudom, hogy működik. Mindegy milyen formában.. De működik nem?
Mégha elavult akkor is?

Na mindegy... én nem akarok összetűzést.. vagy azt, hogy itt vitafórumot tartsunk ki-mit-miért mondott, csak valami megoldást keresni erre a két dologra... Ami amúgy alapból működik, csak gondoltam hátha valahogy megoldható egyszerűbben... :/ nah, akkor ez a "szessön + ánszet" témát még átrágom, ha már nem megy ezzel a javascriptes megoldással, mint a másik!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- Dell PowerSwitch N1548P (BWLVNK2)- Switch - Piaci ár alatt
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
igazából maximum csak egy afféle "kioktatásnak", ".... miért csinálod azt, az hülyeség, másik rész elavult, az nem megy, azt nem úgy kell csinálni, kevered a hetet a hóval... stb... " nekem inkább ez jött le. és nem a lényegi segítség vagy jó tanács. Lehet nem vagyok egyértelmű, sőt ebben a webes világban meg aztán amennyi lehetőség, annyi út.... ez leginkább nyilván abból adódik, hogy NEM tanultam ezt a dolgot, nem értek hozzá, csak saját erőből, utánaolvasgatásokból és néhány ember segítségéből tudok valamit "előhozni" a kis agyacskámból...
Ezért is nehéz elmagyarázni mit is akarok..