- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"ragaszkodsz is hozzá foggal körömmel"
Hát pont nem, ne fordítsd már ki a szavamat, ha kérhetem.
Ti kezdtetek el nagyon vicces érveket felhozni amellett, hogy márpedig ez NEM megoldható CMS-sel, és jöttek a gyökérségek, hogy dehát az nem olyan rugalmas, mint a saját ki tudja milyen tákolmányom. Erre reagálva elmondtam, hogy ez nem így van. Nem én ragaszkodom hozzá foggal-körömmel, arra hívtam fel a figyelmet, hogy nem kell a kérdéshez szemellenzősen állni.
De nyilván mindent ki lehet forgatni."egyáltalán nem user friendly az adminisztrációs felület"
Látszik, hogy nem ismered. Olyan felületet tolsz ki a megfelelő jogosultságokkal a júzernek, amilyet akarsz, hogy még a szomszéd Mari néni is megértse. Minden lószarba belenyúlhatsz. (Jó, nyilván korlátokkal.)"Más kérdés hogy jön egy exploit hullám és végigcseszik az összes oldalát "
Na ez Drupalra pont nem nagyon jellemző: ha megnézed az osztott tárhelyek blogjait, általában a WordPress és Joomla jön ki vesztesen. Ez most nem elfogultság, hanem ez a tendencia."az ügyfeled megoldást fog várni, nem mondhatod azt neki, hogy várjál majd a közösség megoldja"
Hát bakker, megoldod te, nagyon nagy rejtély.Pl. csinálsz egy patch-et, amivel megoldottad magadnak, aztán a modul issue queue-jában szépen nyitsz egy új issue-t, ha még nincs megemlítve a szóbanforgó bug, és feltolod a patch-edet, amit ha megfelelően írtál meg, committolnak is. Máris hozzájárultál valamivel az ilyen jellegű közösségi fejlesztésekhez. Ez nem egy magasztos f@szság, hanem működő dolog.
Én nem mondtam egy szóval sem, hogy ne tedd a saját rendszeredet a fejlesztendő rendszer alá, ha jól működik, bevált, bizonyított, akkor tegyed, nyilván. De ne kezdjük már el terjeszteni a hülyeségeket, mert az senkinek sem jó. Főleg ne legyünk szemellenzősek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Opel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobil flották
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest