- Micro Four Thirds
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
Sk8erPeter #13503 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem állok szemellenzősen a dologhoz. A végigcseszik az oldalakat pedig pont egy joomlás példára írtam amúgy.
Nekem ahhoz hogy hatékony legyen a Drupalban nagyon sokat kellene tanulnom a működését, jelenleg mivel erre nincs időm, nyilván nem érné meg egy percet sem belefeccölni. Erre mondtam hogy a szentgrálja mindenkinek megvan, neked ez, nekem meg a saját kis szarom.
Viszont ha van egy linked hogy tudok marinéni egszerűségű admint kirakni az jó lenne, legalább segítenék az oldal használatában amiről lejjebb beszéltem
"Ti kezdtetek el nagyon vicces érveket felhozni amellett, hogy márpedig ez NEM megoldható CMS-sel, és jöttek a gyökérségek, hogy dehát az nem olyan rugalmas, mint a saját ki tudja milyen tákolmányom."
Szerintem senki nem mondta hogy nem megoldható csak azt hogy lehet egyszerűbb egy direkt erre a célra összerakott rendszer, legalábbis én így értettem. És szerintem a 100%-ban saját kódodat is sokkal könnyebben módosítod, tehát igen rugalmasabb vagy vele mint pl egy modullal amiben ha hiba van először meg kell nézned mi a baja, megismerni hogy működik, aztán javítani, míg saját kódban egyből tudod hol a hiba, gyakorlatilag így az azonnal javítható. Szerintem a többiek is valami hasonló módon közelítik ezt meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Micro Four Thirds
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest