Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Miért kellene neked komplett osztályt létrehozni? Létrehozták neked a PHP fejlesztői, pont ezt linkeltem be, hogy mit tudnál felhasználni a célra. Csak használnod kell az előre megírt függvényeket, és ennyi. Nem nézted meg, amiket linkeltem?
Most gyorsan kipróbáltam egy szabályos HTML-tartalmú tesztfájllal, és ez tök jól működik, hogy egy adott id-t lekérve lecserélem a tartalmat:
<?php
$doc = new DomDocument();
$doc->loadHTMLFile('../testfile.php');
$lorem_ipsum = $doc->getElementById('lorem_ipsum');
$lorem_ipsum->nodeValue = 'pista';
$newHtmlContent = $doc->saveHTML();
echo $newHtmlContent;Így itt a <p id="lorem_ipsum">....</p> elem tartalmát módosítja arra, hogy "pista".
Nálad nyilván $doc->getElementById('headerBody'); lenne ennek megfelelője, és a nodeValue-ba a saját tartalmadat kellene pakolni - de akár azt is megcsinálhatod, hogy hozzáfűzöl/eléraksz a jelenlegi tartalomhoz még valamit, valahogy így:$lorem_ipsum->nodeValue = 'pista' . $lorem_ipsum->nodeValue;
Egyébként lehet, hogy ez a DOMDocument nem a leggyorsabb, de mint látható, nagyon jól használható XML- és (X)HTML-tartalmak feldolgozására, módosítására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mafia: The Old Country teszt
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest