Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Bencom ™ #8177 üzenetére
Jó eszed van, gyorsan el lehet jutni.
Én nem vagyok jó képességű programozó, de az én agyam gyorsabban vette be a Java-t, mint most a php-t. De az asp.net mvc - azzal sok kínom volt, azt félbe is hagytam
A Nagy Gusztáv-os jegyzet tényleg jó.
Php Solutions
Én is most tanulom. És gyakorlati szinten, szerintem ez a legjobb a könyv. Jó másikat nem is nagyon kerestem. De ez... Ez nagyon jó! A példakódok is működnek. Kivéve amikor adatbázishoz mysqli-vel akar csatlakozni. De én amúgy is a PDO-t szeretem.
Nagyon jó. (már pár angol könyvet forgatam más nyelveknél. De ez magasan veri az összeset. Kezdőknek nagyon jó! Én szívem szerint ezt az 1.hsz-be is kiraknám)Egyedül még Murach féle sorozatra tudom azt mondani, hogy gyakorlati szinten jó.
Jquery-s Cookbookot magyarul is tudom ajánlani, de ott sajnos sok szerző van... 1-1 témára felbontva, szerzője válogatja, hogy melyik mennyire jó könyv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Háború Izraelben
- Mesterséges intelligencia topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Dell notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest