Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Persze, de más ha egy hasznos programról van szó, vagy más, ha egy játékról... meg én azt is figyelembe veszem (ha tudok róla) hogy valami milliárdost támogatok, vagy olyat, aki tényleg rá is szorul (és nem a csövesekre gondolok sajnos nagyon sok hajléktalan van de a 95%-uk maga tehet róla, és a maradék 5% meg érdekes módon nem kéreget, de ez már az offon belül is off
)El fogom olvasni akkor ezt is, amit linkeltél, amit coco2 linkelt, az egyiket már át is futottam, aztán tartottam egy rövid kis szünetet... bár meglepően hamar a végére jutottam, és nem tűnt túl bonyolultnak (a html-ről beszélek) így felmerül bennem a kérdés, hogy szerintetek, mennyi idő alatt lehet a semmiből eljutni egy stabil, megbízható alap szintig? Én eddig azt hittem, hogy évek kérdése, de ha a többi is ilyen lesz, akkor kis gyakorlás egy egy hónapon belül már magabiztosan fog menni szinte minden, ami nekem kell, a többi meg majd jön idővel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- ELADÓ FÉL SETUP I7 7700K 16GB RAM
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Prestige 16 AI Studio 16" QHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4060 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)