- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolandino
tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
szerintem pár száz sor nem olyan nagy táblázat, ami egyébként a legtöbb esetben 200 sincs.
ekkor az összes dátumhoz lejött az eredmény. Ha a dátumokra megírom az ajaxot, akkor ez a sormennyiség akár a 20-adára is lecsökken. Szóval ezek után jön a kérdés, hogy érdemes-e ajaxolni? Mert nem tudom jó-e az, ha folyamatosan mini lekérdezésekkel terhelik a szervert a felhasználók. Gondolom egy minimális időegység van, ami alatt nem képes a szerver egy feladatot végrehajtani, ezért lehet, hogy azt nem érdemes tovább bontani( mert ha megvan az, hogy x sort minimális idő alatt hoz le, akkor x/10 sort egymás után 10-szer ,ár 10-szer annyi idő alatt hoz le, ami ugye rosszabb) Szóval nem tudom meddig érdemes tovább bontani az adatmennyiséget ajaxolás szempontjából.
Remélem érthető volt a kérdésem és értelme is volt
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest