- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolandino
tag
válasz
Peter Kiss #7863 üzenetére
szerintem pár száz sor nem olyan nagy táblázat, ami egyébként a legtöbb esetben 200 sincs.
ekkor az összes dátumhoz lejött az eredmény. Ha a dátumokra megírom az ajaxot, akkor ez a sormennyiség akár a 20-adára is lecsökken. Szóval ezek után jön a kérdés, hogy érdemes-e ajaxolni? Mert nem tudom jó-e az, ha folyamatosan mini lekérdezésekkel terhelik a szervert a felhasználók. Gondolom egy minimális időegység van, ami alatt nem képes a szerver egy feladatot végrehajtani, ezért lehet, hogy azt nem érdemes tovább bontani( mert ha megvan az, hogy x sort minimális idő alatt hoz le, akkor x/10 sort egymás után 10-szer ,ár 10-szer annyi idő alatt hoz le, ami ugye rosszabb) Szóval nem tudom meddig érdemes tovább bontani az adatmennyiséget ajaxolás szempontjából.
Remélem érthető volt a kérdésem és értelme is volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest