Hirdetés
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalimano
tag
Inkább wordpress, de szerinem itt is vannak hozzáértők, hátha tud valaki segíteni: [link]
-
lalimano
tag
válasz
Sk8erPeter #6789 üzenetére
Végülis egy köztes megoldást választottam: [ezt] a példát alakítottam át, gy a letöltések menü például a http://viktorka.site50.net/index.html?countrytabs=3 linken érhető el, és ha lápegetek a meüben, akkor nem tölti újra a menüt.
Egyébként a 2. fül (Tab2) AJAX-szal töltené be az oldalt, de amikor letöltöttem azt a példa Ajax menüs cuccot, és nem változtattam rajta semmit, akkor sem működött (Viszont érdekes, hogy ha google-fordítón keresztül böngészem az oldalt, akkor gond nélkül betölti AJAx-szal a 2. fület). Na mindegy akkor nem is foglalkozok az Ajax-szal, jó nekem az iframes megoldás is, mint a downloads menünél.
Így viszont egyetlen kérdésem maradt: Tudnál ajánlani valami ingyenes oldalt, ami reklámmentes? Az iframes megoldásaim miatt tetszett nekem a 000webhost.com, viszont nagyon lassú. Most föltöltöttem ATW-re is ugyanazt az oldalt, mint ami 000webhoston van. Sokkal gyorsabb, viszont ha minden oldal tetejére odateszi azt a reklámot, akkor az iframes megoldás elég hülyén fog kinézni -
lalimano
tag
Sziasztok!
Egy egyszerű php-menüs oldalt szeretnék csinálni, amiben a menü egy külön file lenne, és divvel raknám az oldal tetejére, hogy a menü ne töltődjön újra mindig.
Ezt eddig meg is csináltam (bár itt még nem az oldal tetején van a menü, hanem oldalt), de így az a hátránya, hogy, ha a menüben rákattintok valamire, akkor nem változik a link, mint a legtöbb php-menüs oldalnál (pl itt, ha rákattintok az irc-re, akkor a linkben index.php?action=irc van, viszont a menü is újratöltődik mindig)
Tehát a kérdésem: Az megoldható PHP-ben, hogy a menüt ne töltse újra mindig, de a különböző menüpontoknak különböző linkjök legyen? Vagy ezt inkább AJAX-szal kéne megoldani? (nagyon amatőr vagyok, úgyhogy nemtudom, hogy érdemes lenne-e belekezdenem az AJAX tanulmányozgatásába)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LG LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó ASRock AMD RX 6400
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest