Hirdetés
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
nos van egy dolog ami régóta foglalkoztat, de sohase sikerült kideríteni hogy is megy a dolog
az ereg-el kapcsolatban lenne szó:
pl van egy fórumba beírt üzenetem: [L=http://php-script.hu]Oldalam[/L]
és ez változzon erre: <a href="http://php-script.hu" target="_blank">Oldalam</a>nos tudom, hogy ezt elvileg preg_replace -el kell megcsinálni, csak nemtudom hogyan...
pl vegyünk egy ilyen feltételt (neten találtam):
elseif(!eregi("^[_\.0-9a-zA-Z-]+@([0-9a-zA-Z][0-9a-zA-Z-]+\.)+[a-zA-Z]{2,6}$", $email))elmagyarázná nekem valaki hogy, mi mit miért van ott ahol van?
[0-9a-zA-Z] ez a rlsz még logikus tud lenni, meg a @ is érthető ugyebát...ha valaki eltudná egy ilyennek az alkotását mesélni, hogy esetleg én is értsem, annak örülnék, előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Roborock S5 Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Acer Predator Helios Neo 16 i9-13900HX, RTX 4070 (140W), QHD+ 165Hz brutális teljesítmény!
- BeQuite! System Power 9 700W 80 Plus Bronze
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest