Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Milyen SSD-t vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
üzenetére
az előbb pont ezem gondolkoztam, hogy hogy is van ez... nem tudom hogy ?>-kor csinál-e valamit a szerver.... ha akkor leállít valamit, és <?php-nél újraindítja, akkor biztos megkerhelőbb, ha nem akkor nemtudom... én csak a fájl legvégén szoktam lezárni...
más, kérdés:
fórum... vannak ugye bbkódok és smiley-k, és ugye egy ne konvertáljon opció... akárcsak itt...
az lenne a kérdés, hogy azt meg lehetne oldani valahogy, hogy pl van egy $text, és egy [code] bbcode, és csak abban ne konvertálja a smileykat/bbkódokat, függetlenül attól hogy a ne konvertáljon be van-e kapcsolva?
előre is kösz....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
az előbb pont ezem gondolkoztam, hogy hogy is van ez... nem tudom hogy ?>-kor csinál-e valamit a szerver.... ha akkor leállít valamit, és <?php-nél újraindítja, akkor biztos megkerhelőbb, ha nem akkor nemtudom... én csak a fájl legvégén szoktam lezárni...