- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Dell asztali gépek
- Hővezető paszták
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Egérpad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nézd meg a hsz.-emet még egyszer, azóta szerkesztettem is a végét...
Van benne hiba, eleve a függvény neve... Tessék, itt van, az egy JavaScript függvény: [link]. Tehát ezt a nevet (submit() ) felejtsd el.
De egyáltalán kijavítottad úgy, ahogy mutattam?
Hogy ellenőrzöd le, hogy "létezik-e a cucc", és mi mondja azt, hogy nem?(Firebug vagy mi a tököm?)
"Am azért raktam PHP-be mert alá jön majd a feldolgzó, SQL feltöltés...."
Egyrészt ne ALÁ jöjjön a feldolgozó rész, akkor már inkább még a DOCTYPE (nálad a <html> ) ELŐTT legyen egy
<?php /* ellenőrizgetés */ ?><!DOCTYPE ... ,
VAGY küldd ki egy másik feldolgozó fájlnak, majd irányítsd vissza (a hibaüzeneteket vagy sikerüzenetet meg letárolhatod SESSION változóba session_start() indítása után, és kiírathatod az eredeti oldalon), az szerintem sokkal elegánsabb, és jobban át lehet látni utólag is.Szerk.: ja, és egy jótanács: ne kapkodj, mert attól nem oldódik meg. Legalábbis a hsz.-eidet látszólag kapkodva írod, így nem lehet rájönni a hibára...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest