- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Na, végül sikerült!Úgy döntöttem, hogy már csak az átláthatóság kedvéért is szétboncolom kicsit a kódot, és a feldolgozást átrakom másik fájlba. Tulajdonképpen maradhatott volna az eredetiben is, de már a t×köm tele volt, hogy annyi kód van egy helyen...
Amivel korábban a problémám volt, ami miatt rinyáltam, az az, hogy lényegében így kétszeri átirányítás történik így is-úgy is, amennyiben azt szeretném, hogy a böngésző ne kérdezgessen vissza, hogy el szeretném-e küldeni ismét a POST adatokat.
Mert így zajlik a feltöltés, ha az általad javasolt SESSION-ös trükkel oldom meg (ami egyébként nekem tetszik):
1.) form elküldése feldolgozásra, átirányítás a feldolgozó fájlba (ami adott esetben lehet uaz a fájl is) -> 2.) form kiértékelése, feldolgozása, hibamentesség esetén feltöltés, tetszőleges SESSION változó beállítása adott értékre, majd átirányítás (már a második) az eredeti fájlba -> 3.) eredeti fájlban a SESSION feltételágba lép (mivel az beállított értékkel rendelkezik a sikeres feltöltés miatt), kiírja a SESSION-be beállított cuccokat, majd unset-eli.Ez így most már tökéletesen működik, de mondom, eddig valahogy azon paráztam, hogy most kétszeri átirányításra van szükség, és ez esetleg lassíthat. De kb. 1-2 másodperccel tart így tovább a feltöltés, nem releváns, és egy admin felületen amúgy sincs nagy forgalom...
Egyébként minden esetben így szokták megoldani, hogy kétszeri átirányítás történik a feldolgozás miatt?Az ob_start() használata milyen esetekben ajánlott?
Lényeg: köszönöm a segítséget, most már végre működik!
Ez a session-ös beállítás bevált.
Én nem érzem úgy, hogy ez gányolás lenne, ha mégis az, akkor indokokat kérek!(#3320) fordfairlane: köszi neked is, végül maradt a session-ös megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest