Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
hali
egy olyan kérdés hogy azt hogy tudom megcsinálni hogy adott egy form amit miután kitölt a juzer akkor lefut egy feldolgozó script és kiszámol egyet s mást de ez most nem fontos.
Az érdekelne hog hogyan tudom azt megcsinálni hogy az eredményt ne új oldalon hanem ugyan azon az oldalon csak a form alatt írja ki??
Valami várakozó parancs esetleg ami addig ami várakozik egy bizonyos dologig majd ez után lefuthat már az utánna lévő ciklus?? (ez lehet hülyeség, bocs, csak mondom hátha!!)UI: bocs a láma illetve buta kérdésekért nem rég kezdtem PHPzni!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Ingyenes az Epic Store-ban a Figment 2: Creed Valley és a Sky Racket
- Gumi és felni topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- E-roller topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest