Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Szerintetek mit takar az, hogy profi valaki php programozásból? Magyarán ha azt mondja valaki, hogy profi php programozót keres állásra, akkor nyugodt lelkiismerettel mikor mondhatod erre azt, hogy az vagy?
Érdekes, mert például csináltam már nagy részét egy projekt, eszköz- és egyéb nyomonkövető rendszernek, ami miatt elég sokminden megy php-ból, pl. ismerek csomó függvényt, illetve tudom hol találom meg, amit esetleg fejből nem is tudok rögtön. Ugyanakkor bonyolultabb szkriptet is írtam már, adatbányászati jellegűt.
De pl.: oo szemlélettel php-ben még sose programoztam, tudom megvan rá a lehetőség, de igazából web fejlesztésnél nem vettem volna még túl sok hasznát.Mind1, érdekel annyira az állás, hogy legfeljebb lesütött szemmel távozzak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest