Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Az a tervem, hogy egy elágazás után, ha minden jól sikerült, akkor átirányítom a felhasználót az oldalon belül egy másik lapra.
Erre ezt találtam, de nem műxik:<?PHP
$URL="http://www.example.com";
header ("Location: $URL");
?>Semmit nem csinál.
Persze, nem csak ennyi a kód, hanem egy else ágba tettem be (természetesen <?PHP és ?> nélkül.) több más sor után, amik hibátlanul működnek.
Ha print "akármi";-vel helyettesítem, akkor az műxik.Guglizok tovább, de ha van 5letetek, akkor ne kíméljetek!
Köszi!mod: még valami. mikor kell exit utasítást használni? Én sehova sem raktam. Ez hiba? Logika szerint nem hiányzik bele, mert sehol nem kell megszakítani a kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest