Új hozzászólás Aktív témák

• The DJ

addikt

Sziasztok!

Felvázolom a problémát, amiben segítségre szorulok. Adott egy Linuxot futtató web és egyéb hosting szerver. Ezen a szerveren van mondjuk 5 shoutcast és shoutcast transcoder szerver (ismertebb nevén netrádió + Auto Dj, ami folyamatosan játssza a zenét akkor is, ha nincs adásban senki). Ehhez szerettem volna egy webes felületet találni a neten, aminek a segítségével, minden rádió tulajdonos tudja indítani/leállítani/újraindítani az állomását, valamint az Auto Dj playlistjét egy gombnyomással frissíteni (mert most egyesével kell beirkálni a számokat a listába). A baj az, hogy mindegyik fizetős és drága, ami pedig van, azzal nem tudom elvégezni a kívánt feladatokat. PHP-hoz nem értek, viszont a fejemben már összeállt a dolog és minden egyes kívánt funkciónak tudom a parancsát, amit meg kellene hívni egy egyszerű kis gombokkal ellátott webes felületről.

Az egyik kollégám anno adott nekem egy PHP oldalt, amivel régebben ők dolgoztak és pont ugyanezt a feladatot látja el, ami nekem kellene. A baj csak az, hogy én bárhogyan is nézem nem értek belőle semmit :B
    Megtenné-e nekem valaki, hogy miután beillesztem ide a forráskódot ránéz, és megmondja, hogy hogyan lehet ezt életre kelteni? Például, hogy hova írom be, hogy melyik portot figyelje, hol adom meg benne, hogy egy bizonyos gombra kattintva mi történjen? Tehát egy kis értelmezés kellene, hogy egyáltalán tudjam használható-e az, amit kaptam és aztán a továbbiakat majd megoldjuk valahogy.

Itt is van tehát a PHP kód, amiről beszéltem: [link]

Előre is köszönöm mindenkinek, aki ránéz és hozzászól a témához. :R

U.i.: Amennyiben sikerül összehozni egy működő és használható scriptet, akkor mindenképpen publikussá fogom tenni, hogy másnak ne legyen ilyen gondja és lehessen végre valami használhatót is találni a neten ingyenesen is. :K

Új hozzászólás Aktív témák