- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Vezetékes FEJhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
válasz
Quadkan #2319 üzenetére
szerintem a legokosabb, ha kitűzöl valamilyen célt magad elé (én konkrétan azzal kezdtem, hogy kategorizálni akartam az itthoni sokszáz vagy többezer könyvet-máig nem tettem meg, de jó kiindulási alap volt
), és ahhoz megkeresed a megfelelő webes eszközöket.
szerintem ha már érted a programozás dolog lényegét, akkor nem lesz gond a php megtanulásával. amivel szintén meg kell hozzá ismerkedned, az valamilyen adatbázis, a legtöbben az ingyenes mysql-t használjuk, viszont ha elhelyezkedni szeretnél adatbáziskezelői tudással, akkor legokosabb, ha profi oracle kezelőnek tanulsz.
az elhelyezkedésben nem tudok segíteni, nekem amint úgy alakult, lett állásom (saját cégnél)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! Sony ZV-1F
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest