- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
Gardaai #21454 üzenetére
Ezt olvastam, de haszontalan.
Ez így semmit sem ér.
Honnan tudod hogy van a listában pontosan a film?
Mert pontosan kell megadni a címet.Pl Narnia 1 rész az nem csak annyi hogy Narnia. Vagy Harry Potter 5 se, de sorolhatnám.
Vagy King Kong van belőle vagy 8 változat. Már némafilmben is volt. Hogy szeded ki melyik, mert mindnek a címe ugyanaz.És akkor itt van az hogy a poszter egy link végződés, nem teljes link. Mit kezdjek vele?
Végül, nekem csak az adult filmek jönnek ki. Disney egy se.
Adult filmből se tudni mi az mert ismeretlenek.Követtem már youtube videót meg leírásokat, de hiába.
Vagy üres listát kapok, vagy hibás, vagy ismeretlen adult filmek.Ti kipróbáltátok, vagy csak linket dobáltok? Nektek sikerül mozi posztert megjeleníteni a weboldalotokon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest