Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bzozoo
tag
"az átdobott session id-t elindítsd az xhr kiszolgálóban."
Ez az amire nem jöttem rá még hogy kell. Olvasgattam PHP.net-en minden ezzel kapcsolatosan, de nem vitt előrébb, persze elolvasom mégegyszer.
Amikor a felhasználó elküldi a login.php-nek a jelszavát, akkor szépen lekér mindent fontos adatot a PHP-től, amiből sütiket tudok csinálni a kliens oldalon. Na most akkor gondolom a sütiben eltárolt session ID-t POST-ban kéne visszaküldenem és ezt session_start() - al megnyitnom?"Kipakolni mindent nem éppen biztonságtechnikai bravúr"
Most csak tesztként jelenik meg minden a dashboardon, hogy látható legyen minden, amit sikerült lekérni a szerver től.
Olyan alkalmazásokhoz akarom használni ezt, amik külön domainen futnak vagy apk-ba csomagolt mobilalkalmazások, tehát függetlenek a PHP backendtől, ezért vagyok kénytelen átadni userId-t, UserSecret-et, UserToken-t, UserName-t és a PHP sessionID-t frontendnek.
De jobb lenne tényleg csak egy sessionID-t átadni frontendre, a többit az elindított sessionból visszahozni, ez megy is abban az esetben, ha egy domainen van a front és a backend.Az md5 password tárolást is meg fogom változtatni, mert tudom, hogy az is necces a kódban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest