- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Androidos tablet topic
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Hővezető paszták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
instantwater #20368 üzenetére
Te valami fene mód szeretsz partizánkodni az NginX-re, de én akkor sem fogadom el. Ha éppen érdekel, az okát is elárulom.
Játszottam oroszokkal neten. WoW. Onnét ismerem őket, meg a mentalitásukat. 1 év játék után már volt 2 karimon is legendary cucc. Egyszer csak lépnék be, nem stimmel a jelszó. Próbálom resetelni, nem stimmel az email. Írok adminnak, vissza se válaszolt. Ez volt 2016-ban a wowcircle wotlk x100 szerverén. Csináltam új accot, mentem vissza kicsi karival kérdezősködni, mi a roseb? Na oroszéknál az a szokás, hogy ad 1. Xenofóbok, ad 2. az erkölcsi érzékük még a mínusz 5ezret is alulról veri. Az én jelszómat konkrétan eladták pénzért. Valamelyik admin volt. Gyaníthatóan jót röhögtek rajta. Meg hogy hü**e külföldiek eridjetek a pi**ába. Olyanok ők, amikor "lazák". És oké, hogy csak játék, meg ingyenes, és senkinek semmit nem ígértek, de hát mégis miféle dolog az? Így vagy úgy de pénzt csinálnak mindenkiből mert ha nem akkor nyasgem?
Az NginX-et egy orosz fejleszti. Annyi backdoor lehet benne, mint egy hangyabolyon sem. Bármit fejlesztesz üzleti célra, ha megnő a cuccod, vagy megveszed a fizetős NginX-et, ami kb aranyárban van, vagy szervezett aukciókon fognak hátsó ajtót eladni az alkalmazásodhoz a legtöbbet licitálónak.
Ha éppen szeretsz ge*i feelingelni, akkor értem én, hogy reklámozod, mert bár nem túl szociális dolog, de hát látott már ez a világ kevésbé erkölcsös szórakozást is. Viszont legalább azért teszed? Vagy pusztán naivitásból? Mert ezen az egy kérdésen tényleg vakarom a buksit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gurulunk, WAZE?!
- Androidos tablet topic
- Nintendo Switch 2
- Crypto Trade
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest