Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Cookie kezelési technikára szeretnék tippet kérni.
A website egyedül session id-t pakol cookie-ba, minden info szerver oldalon van mentve. Php.ini-ben be lesz kapcsolva a httponly.
A session cookie azonnal a felhasználó gépére kerül, amikor a website-ot megnyitja. A webszerver azonnal küldi, és általában nem vár gdpr tájékoztató elfogadására. A gdpr meg azt mondja - amennyire én értelmezni tudom - hogy felhasználói beleegyezés nélkül nem illik cookie-t küldeni a gépére. Vagy rosszul értelmeztem valamit?
Ha tévedésben élek, egy felvilágosításnak örülnék, vagy ha van egy remek jó blog róla, akkor egy linknek. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest