- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sketchifun
senior tag
Php alapjai megvannak, OOP annyira azért nem, még az OOP elterjedése előtt foglalkoztam utoljára ezzel.
Az alapvető cél, hogy a saját kis vállalkozásunk ügyviteli szoftverét létrehozzam, azért ezen a nyelven, mert nincs mindig nálunk egy laptop, hogy azonnal bevihessünk vagy kinyerjünk egy adatot. Nyilván azt szeretnék, ha ez a rendszer megcsinálna helyettünk sok mindent.
Alapvetően megtudnám csinálni. Meg is tudom. Sok idő, de biztos hogy megy. Viszont annyi helyről hallom, hogy egy keretrendszer mennyire nagyon sok időt megspórol egy programozónak, hogy mindenképp ki szeretném próbálni. Mostmár van is min kipróbálni, illetve ha minden igaz, időm is marad rá.
Ez a kis rendszer egyébként nem bonyolult, egyszerű, két felhasználós, jogosultsági szintek sincsenek tervben. Mert egyelőre nincsen értelme. De adatbázist építeni kiváló, szóval na. Vannak érvek amellett, hogy miért ez legyen.
Olvasgattam ezt a Laravelt. A dokumentációját is, nem tűnik bonyolultnak, amit látok, akár példákon keresztül, úgy gondolom, értem. Az a baj, ezek alapján, hogy az OOP maradt ki nekem, és ahhoz ez hiányzik.
Lehetséges, hogy később is foglalkoznék a dologgal, akár a programozás, webfejlesztés, akár a mi kis rendszerünk bővítése a cél. Szóval maradnék a Laravel-nél.
Az alapokat, úgy gondolom, nem nehezebb elsajátítani, a messzemenő részleteket pedig van idő akkor magamra szedni, ha szükség is van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest