Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakondka
őstag
Sziasztok,
Van egy kis php prgramom (árfrissítés), ami böngészőből tökéletesen lefut,
de beraktam CRON-ba (hogy lefusson minden éjjel) és ott nem futott le...Onnan tudom, hogy a program végén a logot elküldi nekem e-mailben,
de nem kaptam mailt...viszont most behívtam böngészőből, szépen lefutott és megkaptam a mailt is róla.Lehet, hogy htaccess-el védett könyvtárban lévő fájlt nem tud behívni a CRON ???
(ugyanis a többi cron job lefut minden éjjel, de azok nem ebben a könyvtárban vannak)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iKing.Hu - OnePlus 13 Black Eclipse 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- i7-es asztali PC + gamer billentyűzet + LG monitor
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest