Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Értem... Akkor a hash készítés nem lesz egy nehéz történet... Az milyen ötlet lenne ha nem is hashelnék hanem csak ellenőrizném hogy létezik-e a topic, és a hsz amire megy a válasz?
Ahogy látom itt PH!-n sincs túlbonyolítva. Csak a topicot, hogy mire megy a válasz (ha válasz) és az url-t tartalmazza hogy hová küldjön vissza...A felület nem egy nagy durranás jelenleg, így újratervezéssel sincs nagy gond... Hogy lenne érdemes megoldani?
Symfony meg ez a keretrendszeres dolog nekem magas, és ezért ilyesmit nem használok...
HA nagyűrlapozok akkor viszont marad az a törlési megoldás egy adott hsz-re hogy delete.php?comment=x, és itt is az a gond hogy könnyen lehet manipulálni. Vagy ha ellenőrzöm a topikot és a hsz-t akkor is. De itt mondjuk ellenpélda hogy olyat rakok csak be adminnak akiről feltételezem hogy nem tervezi szétlökni a fórumot... Vagy csak elrejteni tudja a kommentet amit meg én tudok törölni vagy visszaállítani...Ajax-xal hogy lehetne megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest