- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
A fenének kellett ez a cors, meg same origin policy!
Alapvetően telefonra készítettem a cuccot, pure JS-ben és (mivel ott nincs cors) működik is.
Nade gondoltam, hogy a végeredményt megosztom másokkal is, ehhez készítettem egy (szerintem) egész szépre sikerült weboldalt, majd beágyaztam a logikát, azaz a js kódot. Aztán jött a feketeleves, amikor megpróbáltam tesztelni. Merthogy csak azonos domainről tudok tartalmat lekérni...
Ekkor próbálkoztam xhr helyett jQuery-vel lekérni a dolgokat, de a drágalátos böngésző bácsi közbeszólt...
Aztán próbáltam headert küldeni egy (POST) kéréssel, amiben az Origin-t, illetve az Access control allow origin-t módosítottam, de semmi változás...
Aztán jött a php-s ötlet, ami szintén befuccsolt, mert működne, de nem kliensoldalt.
Szóval én is úgy gondolom, hogy ezt max úgy lehetne megoldani, hogy leszedem a szerverre a streamet és onnan streamelem tovább, vagy proxyzok a szerverre minden klienssel. Nade mindkettőhöz rengeteg sávszél. kell, ami sok száz user kiszolgálásánál nem valami kézenfekvő, elegáns megoldás szerintem.
Sajnálom, mert a JS olyan szempontból jó lett volna, hogy szinte mindenen fut, ahol van böngésző.
Amúgy tervben van egy java app és esetleg egy python app is belőle, de ez lett volna a fentiek alapján a legjobb és legegyszerűbb megoldás.
Ps: ha esetleg valaki tud valami más client side megoldást erre, akkor az mindenképp értesítsen püben! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest