Hirdetés
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen széket vegyek?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Munkatársat keresek a céghez, de kicsit bajban vagyok a dologgal kapcsolatban...
Komplett webáruház motort kell leprogramozni, adatbázissal, admin felülettel, háttérszolgáltatásokat hozzáigazítani, elkészíteni a dizájnt, majd az egészet ténylegesen elindítani, kezelni és működtetni. A feltöltés természetesen nem tartozik bele, arra megvannak a munkatársak. Joomla, Wordpress, semmilyen open source nem jöhet szóba, teljesen szűz, saját fejlesztést szeretnék. A későbbiekben is folyamatos marad a munka, valamennyi új ötletet, további fejlesztést meg kell csinálni, tehát állandó munkatársra van szükség.
Szerintetek hol érdemes keresni (fórum, FB csoport, stb.) és milyen szakmai dolgokra kellene rákérdeznem? Itt már közel sem elég teszt egy félórás gyakorlat az interjú alatt és nem szeretnék idiótákat is behívni, akik most látnak először gépet, vagy már összetákoltak egy oldalt a nagyi képeinek, valami ingyenes szolgáltatónál és ettől azt hiszik, hogy megfelelnek.
Eddig ez a poszt nem létezett a cégnél, külsős szolgáltató végezte, ezért nincs tapasztalatom a témában. Szóval, szerintetek hogy vágjak bele? Mit írjak, amiből ténylegesen kiderül mire van szükség? PHP, MySQL, rendszergazdai és webmester feladatok? Ez elég lehet?
Nézegettem az állás rovatot, de nem találtam hasonlót, így ha nem jó helyre írtam, kérlek jelezzétek. Gondoltam akik hasonló dologgal foglalkoznak, talán tudnak segíteni, vagy ha nem, az sem baj, csak adjatok tippet, hol és hogy érdemes nekikezdenem a dolognak...
Köszi!
Szerk.:
Offba tettem, mert azért nem igazán témába vágó...
:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- EA Sports WRC '23
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iPhone 16e 128GB One/Voda "ÚJ" 2026.05.18. Apple jótállás
- Thinkpad T16 Gen2 27% 16" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe gar
- iPhone 15 256GB One/Voda megkímélt kiváló akku
- HP ProBook 445 G7 AMD RYZEN 5 Pro 4500U/8GB/256 SSD/14 " FHD laptop garanciával
- 4ÉV GAR!! Lenovo X1 Carbon 11th Gen OLED KIJ. i7-1365U 16GB/512GB Intel Iris Xe Graph Magyar v.bill
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest