Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
szóval sql-t azért nem akartam bkurálni, mert ez a kedves előző fejlesztő nagyon gálánsan mindent megold egy this find all féle megoldással, hozzá csapva az összes kapcsolódó táblát, aztán a generált tömbön végigsétál.
Ha elkezdem átírni, mi az ami valóban kell abból a bi nagy tömből, akkor kereshetem, hol mit használ belőle.
Node elindultam ezen az úton, mire rájöttem, hogy tényleg át kell írni, mert rohadtul nem is a ratings táblából lopja az adatokat mikor lekérdezi, ellenben ide ír mikor értékelsz, ugyanis triggerrel avg-t számol egyből a files tábla rating mezőt upgradelve, mikor új értékelés kerül be, így kiszámolható lenne az avg rating, de közben ott a kiszámolt avg rating a másik táblában is.
Most vagy hozzácsapom a modelben a rating táblát, vagy átírom a triggert úgy, hogy mikor értékel, akkor ezek átlagát is írja be a filehoz

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest