Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Halló,
Régen vótam erre.
Egyből bekezdek egy extrém kérdéssel:
Roppant etikusan parse-olunk egy oldalt PHP-val (most a Java/Selenium nem opció sajnos) megvan minden, viszont épp a lényeg egy landing URL nem elérhető a DOM-ból. Úgy oldották meg, hogy a gomb ami átdob a landing page-re az egy form submit-ja, a form pedig tartalmaz egy hidden inputot, benne egy random karaktersorral, ami azonosítja a céloldalt. A form POST-ban küldi el az adatokat, majd a szerveroldal a random karaktersor alapján egyből átirányít a céloldalra. Tehát a céloldal URL egyetlen helyen, az átirányítás header-ben olvasható. Lehetséges e hogy ezt a headert mi PHP-val kiolvassuk?Valószínű, hogy nem mi vagyunk az elsők akik leparse-oljuk őket (de szíp magyar szó), mert egyéb okosságokkal is védekeznek, de azokon már túl vagyok. Ez viszont fejtörő, nem csináltam még ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diabetes - Cukorbetegség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik tápegységet vegyem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asztali PC , R5 2600 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- MSI CLAW A1M + Tok
- Lenovo Thinkpad T480s - i5-8350u / 16GB DDR4 / FHD Touch / 4G LTE modem
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest