Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Fake SMTP-nek én a PaperCut-ot használom, korábban már linkeltem a topikban, amilyen egyszerű annyira király.
Köszi mentettem a linket.
Először is: amíg az index.html, az HTML és nem PHP - tehát index.php - addig teljesen okafogyott bármit belehúzni. Magyarul, most, hogy webszervert használsz és PHP-t tanulsz, itt az ideje elfelejteni a html kiterjesztést.
Tehát lementettem az eddig szerkesztett index.html fájlomat index.php-ra, és az összes mappájával együtt bemásoltam a xampp/htdocs könyvtárjába. XAMPP fut (Apache, MYSQL), viszont tesztelésképpen beírtam a header részbe példaként:
<?php
print "Hello world!"; ?>Viszont inspektorral ezt látom:

Valami itt nekem nem kóser, és egyáltalán nem írja ki a header részbe a szöveget sem.
Kérdésem, a XAMPP nem jó, vagy én bénáztam el valamit?
Legelsőnek ugye a PHPMailer-t akartam meghívni, mondjuk a <!DOCTYPE html> tag elé, viszont annak kódját egy az egybe kivetítette a honlapra, mintha egyszerű szöveg lenne.

Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi