Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Apple asztali gépek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
válasz
Sk8erPeter #16664 üzenetére
Látom neked tényleg nincs jobb dolgod, mint az ilyen primitív baromságok.
Képes vagy visszakeresni a több nappal ezelőtti hozzászólásomat, csak azért hogy aztán megint felhozhass valamit, amin már régen túl vagyunk.
Nekem viszont akad érdekesebb dolgom is mint hogy erre pazaroljam az időmet, csak azt bánom hogy eddig próbáltam veled normálisan kommunikálni.
Ugyanis minden válaszodban csak ez a flegma stílus érezhető.Én nem fogok veled vitatkozni, persze ha jobb érzed magad tőle akkor nyugodtan folytasd.
További szép napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honda topik
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- One mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest