Új hozzászólás Aktív témák
-
Dosi
tag
Sziasztok! lehet nem ide vág a téma de nem találtam rá a megfelelő topicot(keresővel sem).
A problémám:
van egy Ubuntu 12.04es szerver amin egy php 5.3.10 van és ezt kellene frissíteni 5.5-re, amit olvastam is hogy lehet, de akkor az apache-ot is kell ami meg bugos lehet. Ennyi amennyit tudok. Ha esetleg valami információ kell azzal tudok szolgálni. A szerver természetesen éles.Jelenleg is olvasgatom h hogyan kell(ene) frissíteni. De inkább itt rákérdezek mint én mókoljak vele és vágjam tönk egy weboldal php-szerverét...a Linuxhoz értek azt tudom konfigolni (tűzfal,smb,felhasználók/jogosultságok,levelezés,spamszűrés...stb mindent amit kell), firebird2 is megy(mert a munkahelyemen ilyen szerver megy) de php és az apache az nem az én területem. Ebben a php-szerver frissítésben szeretnék segítséget kérni és tanácsot.
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fogyjunk le!
- Asztrofotózás
- Steam topic
- Béta iOS-t használók topikja
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest