Új hozzászólás Aktív témák
-
mallee
tag
válasz
DNReNTi #15478 üzenetére
Egy kicsit kritizálok, ha nem baj
Configuration
Az osztálynak van konstruktora, amely az általad linkelt kódokban sehol sem kerül meghívásra. Ezenfelül csak statikus változót és metódust tartalmaz, nem értem a szándékodat. Vagy legyen statikus osztály (inkább ne) vagy ne legyen az (inkább ez).Database_Connection
Továbbra is végez felesleges dolgokat, lásd ini_set. És hiába nem akarod, hogy belekössünk, bele fogunkA display_errors amúgy is legyen kikapcsolva, a hibákat nem kiíratni kell, hanem loggolni.
A die() helyett hagyd az exception-t "felbuborékozni" és egy másik szinten kezeld le a hibaoldalt.Database
őőő, ez így nem az igazi szerintem. De majd később kifejtem.Amúgy összességében jó irányban halad a dolog, de még sokat kell ezen dolgozni
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- KROAK K-CS01 Android autós navigáció 2/32 7"
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- HIBÁS! Javításra vagy alkatrésznek! Kyocera FS-C8525MFP multifunkciós készülék
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest