- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- ASUS notebook topic
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #15035 üzenetére
"A nagy baj, hogy nem egyértelmű, mi lenne itt a helyes megoldás. A példádnál maradva: január 31-éhez egy hónapot adva mit vársz? Februárt? De hiszen ott nincs 31-e, ha meg a 28-át adod vissza, akkor nem egy hónapot adtál hozzá. Március? De hiszen én csak egy hónapot akartam hozzáadni."
Ebben igazad van, hogy nem egyértelmű, mégis én a MySQL-féle dátumkalkulációit sokkal értelmesebbnek találom a PHP-énál (legalábbis ilyen intervallumos számítgatásoknál többször kapom az általam elvárt eredményt, még ha az általam elvárt eredményt is lehet nyugodtan vitatni), ahol a SELECT DATE_ADD('2001-01-31',INTERVAL 1 MONTH); query eredménye éppen 2001-02-28 lesz - végül is ez is vehetjük úgy, hogy egy hónap hozzáadása, csak épp február hónap napjainak számát adtuk hozzá.Számomra az kevésbé tűnik logikusnak, hogy január 31-hez hozzáadva egy hónapot kijön március 3-a, de igazad van abban, hogy itt nincs "logikus" megoldás, DE mivel a hónap napjainak száma folyton eltér az adott hónaptól függően, ezért szerintem az sem tartozik a jó megoldások közé, hogy az egy hónap az feltétlenül 30 nap. Nincs jó megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest