- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Úristen, sejtettem, hogy valaki magára fogja venni, anélkül, hogy agyelborulás helyett elolvasta volna, ami le van oda írva. Ott van teljesen egyértelműen még az általad idézett részben is, hogy "és nyilvánvalóan tisztelet a kivételnek". Ergo ha elolvasod, amit írtál, és elolvasod azt is, amit én írtam, akkor felfedezheted, hogy rád nem illik a leírás. Ahogy Trisztánra sem illik, mivel írta, hogy megdolgozott érte. Már ezt a másik topicban is megbeszéltük vele, és nem akadt ki rajta. Én haverjaim között is van pár kivétel, akik megdolgoztak a Macjükért, és értsd már meg, rájuk sem igaz a leírás. De talán nem kell külön kihangsúlyozni, hogy túlzottan sokan vannak, akikre viszont igaz. Capisce? Ezt tényleg külön el kellett magyarázni, hogy ne vedd magadra? Gondolom Te is találkoztál ezzel a videóval jópár helyen, na az ilyenekről beszélek. Többek közt. Nem rólad. Azért ha valamire ennyire ugrasz, olvasd el még egyszer, hogy biztos jól értetted-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Cyberpunk 2077
- Battlefield 6
- EAFC 25
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + 32GB G.Skill 2400Mhz + Be quiet! hűt
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest