- Projektor topic
- ASUS notebook topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promótálja az AMD az X3D-s CPU-it
- Autós kamerák
- Bluetooth hangszórók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Sk8erPeter #13343 üzenetére
Azzal működött, nem az volt a probléma, hanem hogy simán beírva a $dest vagy $dest2 nem ment.
Viszont most megint elakadtam, és már kezd kihullani a hajam, annyit próbálkoztam. Van ez a fenti téma, szépen kiírja a távolságot stb., de én azt szeretném, hogy a submit gomb lenyomására ne frissítse az oldalt.
Tehát van a form, 1 db input és egy submit.
<form id="destCalc" action="<?php echo $_SERVER["PHP_SELF"]; ?>" method="post">
<input type="text" name="dest" id="dest">
<input type="submit" value="Mehet">
</form>Alatta pedig a fentebb már ismertetett Google térkép API-s php kód, aminek az eredménye ugye akkor látszik csak, miután a submit gombra nyomtunk.
<?php
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST') {
itt pedig a kód.
végén pedig echo az eredményekkel.
}
?>Azt szeretném, hogy oldalfrissítés nélkül betöltse a php kódot (hogy lássam az eredményt). Már próbáltam egy rakás jquery+ajax kódot, de mindegyik túl volt bonyolítva (számomra), meg több fájlból állt regisztrációs formhoz meg ilyesmi... Ehhez a részhez nem igazán értek, így örülnék egy minél egyszerűbb lightweight megoldásnak
szerk: megtaláltam ezt is [link], de nem tudtam belőni, béna vagyok hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- ASUS notebook topic
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest