- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskybusky
csendes tag
válasz
vakondka #1245 üzenetére
Kipróbáltam amit fentebb javasoltál, és ha külön fájlban teszem fel a formot akkor szépen ki is ír mindent. Ha a 1246-os beírásomban szereplő linken található lapról akarom elküldeni a formot, akkor ezt írja ki a képernyőre: Array( )
Ezután újra felraktam a tőled eredetileg kapott mail.php-t:
<?php
$targy = "Levelem tárgya";
$szoveg = "A levél feladója: " . $_POST['name']."\n";
$szoveg .= "A küldő email címe: " . $_POST['email']. "\n";
$szoveg .= "Üzenet: " . $_POST['message'];
mail("email@címem.hu",$targy,$szoveg);
?>Ha a különálló lappról küldöm el az űrlapot, akkor jön szépen az email (ezer köszönet érte)
és benne van minden ami kell. Az egyedüli zavaró dolog csak a már fentebb is írt ékezetes és pontos betűk kuszasága. (Magában az üzenetben helyesen hozza a betűket.) Csak ez nem jó:A levĂŠl feladĂłja:
A kĂźldĹ email cĂme:
Ăzenet:Eredetileg úgy szerettem volna elhelyezni az űrlapot, ahogy a linken látszik, de valamit eléggé elszúrhatok a beillesztésénél, vagy nem is tudom...
Köszönök minden segítséget. Már csak egy utolsó kérdésem lenne.Ha csinálok egy html lapot, (pl.sikeresuzenet.html) amiben tudatom a küldővel, hogy az üzenet elküldése sikeres volt, akkor azt hogyan tudom betenni a függvénybe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest