Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskybusky
csendes tag
válasz
vakondka #1245 üzenetére
Kipróbáltam amit fentebb javasoltál, és ha külön fájlban teszem fel a formot akkor szépen ki is ír mindent. Ha a 1246-os beírásomban szereplő linken található lapról akarom elküldeni a formot, akkor ezt írja ki a képernyőre: Array( )
Ezután újra felraktam a tőled eredetileg kapott mail.php-t:
<?php
$targy = "Levelem tárgya";
$szoveg = "A levél feladója: " . $_POST['name']."\n";
$szoveg .= "A küldő email címe: " . $_POST['email']. "\n";
$szoveg .= "Üzenet: " . $_POST['message'];
mail("email@címem.hu",$targy,$szoveg);
?>Ha a különálló lappról küldöm el az űrlapot, akkor jön szépen az email (ezer köszönet érte)
és benne van minden ami kell. Az egyedüli zavaró dolog csak a már fentebb is írt ékezetes és pontos betűk kuszasága. (Magában az üzenetben helyesen hozza a betűket.) Csak ez nem jó:A levĂŠl feladĂłja:
A kĂźldĹ email cĂme:
Ăzenet:Eredetileg úgy szerettem volna elhelyezni az űrlapot, ahogy a linken látszik, de valamit eléggé elszúrhatok a beillesztésénél, vagy nem is tudom...
Köszönök minden segítséget. Már csak egy utolsó kérdésem lenne.Ha csinálok egy html lapot, (pl.sikeresuzenet.html) amiben tudatom a küldővel, hogy az üzenet elküldése sikeres volt, akkor azt hogyan tudom betenni a függvénybe?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali játékos kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest